Ubisofts extremsportspel Riders Republic försenas till senare i år

Ubisofts extremsportspel Riders Republic försenas till senare i år

I höstas annonserades Riders Republic, ett nytt extremsportspel av Ubisoft Annecy, samma studio som låg bakom det vintriga Steep (recension) från 2016. Lanseringen planerades till den 25 februari via Epic Games Store och Ubisoft-butiken, men nu har spelet, som så mycket annat, stött på patrull.

Via det officiella Riders Republic-kontot på Twitter har man nämligen meddelat att man har “fattat beslutet att flytta lanseringen till senare i år”, detta eftersom “denna extra tid kommer tillåta vårt passionerade team att leverera den bästa möjliga, underhållande upplevelsen till våra spelare”. Coranapandemin nämns inte rakt ut, men är underförstådd då utvecklingsteamet tackar för förståelsen och ber oss “vara försiktiga”.

Här är Riders Republics förseningstweet och två trailrar från i höstas.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts