Tomb Raider får animerad Netflix-serie, ny regissör för långfilmsuppföljaren

Tomb Raider får animerad Netflix-serie, ny regissör för långfilmsuppföljaren

Shadow of the Tomb Raider släpptes 2018, och trots ett lysande mottagande av Jerry Fogselius (recension) har nyheter om ytterligare spel lyst med dess frånvaro. Lara Croft-fans kommer dock inte behöva gå lottlösa då det vankas både animerad Netflix-serie och långfilmsuppföljare!

Enligt Hollywood Reporter kommer den animerade serien ta vid efter händelserna i Shadow of the Tomb Raider, och Tasha Huo (även inblandad i The Witcher: Blood Origin) kommer agera manusförfattare och producent.

Stjärnskottet Alicia Vikander är inte inblandad i den animerade serien, men kommer återvända i rollen som Lara Croft i uppföljaren till långfilmen från 2018, som nu har fått en ny regissör (via Deadline) i form av Misha Green (regissör av HBO-serien Lovecraft Country). Green ersätter den tidigare regissören Ben Wheatley av okända anledningar, men förefaller vara ett bra val då hon är ett uttalat Tomb Raider-fan. Tomb Raider-uppföljaren planerades ursprungligen gå upp på biografer den 19 mars 2021, men dröjer uppenbarligen ett bra tag till.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts