Tidigare Little Nightmares-utvecklare visar sci-fi-äventyr

Tidigare Little Nightmares-utvecklare visar sci-fi-äventyr

Svenska Tarsier Studios mysrysliga plattformsspel Little Nightmares släpps våren 2017, men vår recensent Charlie Mårtensson var inte alltför imponerad, och nöjde sig med att dela ut betyget 68 procent. Skam den som ger sig dock, då uppföljaren planeras släppas redan torsdagen den 11 februari!

Tarsier Studios har även, dess relativt unga ålder till trots, redan knoppat av sig i en ny studio; Section 9 Interactive består av tidigare Little Nightmares-utvecklare och är baserade i Malmö, och nu har man tagit till Instagram för att visa upp ett “sci-fi-actionäventyr för pc och nästa generations konsoler”.

Spelet ifråga har ännu ingen titel (eller lanseringsfönster) men förefaller spelas ur ett isometriskt perspektiv, och kretsa kring atmosfäriskt utforskande och hektiska strider mot stora, elaka robotar. Spännande!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts