THQ Nordic planerar släppa Biomutant och Chorus innan slutet av mars

THQ Nordic planerar släppa Biomutant och Chorus innan slutet av mars

2017 annonserades Biomutant, ett nytt actionäventyr av den nya svenska spelstudion Experiment 101. Sedan dess har THQ Nordic köpt upp både varumärket och studion, och nu verkar det äntligen som att lanseringen närmar sig, baserat på en kvartalsrapport av THQ Nordic-ägarna Embracer Group.

Under rubriken “118 spel under utveckling” (det är ganska många spel) skriver Embaracer Group nämligen att man “förväntar sig substantiell tillväxt under det nuvarande räkenskapsåret”, som avslutas den 31 mars 2021. Denna tillväxt “kommer drivas av nyligen lanserade och kommande titlar “, däribland Biomutant och Chorus (läs mer på Steam). Med andra ord kan vi vänta oss spikade lanseringsdatum för duon inom en väldigt snar framtid.

Här är två trailrar för Biomutant och Chorus.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts