The Lord of the Rings: Gollum dröjer till 2022

The Lord of the Rings: Gollum dröjer till 2022

I somras kollade vi in den första teasern för The Lord of the Rings: Gollum, Daedalic Entertainments licensbaserade actionäventyr som ursprungligen annonserades i maj 2019. Spelet planerades ursprungligen släppas under 2021, men nu har det redan glidit vidare ända till 2022.

Daedalic Entertainment säger (via våra internationella kollegor) att den extra tiden kommer låta spelet “dra full nytta av den nya konsolgenerationens kraft”. Dessutom har Nacon anslutit som spelets utgivare, vilket lär utöka budgeten en smula. The Lord of the Rings: Gollum kommer släppas via Steam när det väl blir klart, där vi uppmanas använda “smygande, smidighet och list” för att överleva och övervinna det som ligger framför oss.

Här är fjolårets teaser-trailer för Lord of the Rings: Gollum.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts