The King of Fighters 15 har presenterats, kolla in debuttrailern!

The King of Fighters 15 har presenterats, kolla in debuttrailern!

Sommaren 2017 släpptes The King of Fighters 14 Steam Edition via, just det, Steam, där det för tillfället åtnjuter ett “väldigt positivt” omdöme (både under den senaste tiden och totalt sett). Och nu drar det ihop sig igen då SNK precis har annonserat The King of Fighters 15, med planerad release under 2021.

The King of Fighters 14 släpptes ursprungligen till konsoler under sensommaren 2016, så vi gör förmodligen bäst i att inte ta för givet att uppföljaren släpps till pc i år. Av trailern att döma kommer The King of Fighters 15 fortsätta i traditionella fightingspel-hjulspår med en snarlik grafisk stil, men taglinen “krossa alla förväntningar” vittnar om att vi kanske kan se fram emot en del spelmekaniska nyheter? Mer information väntar nästa vecka!

Här är annonseringstrailern för The King of Fighters 15.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts