The Elder Scrolls Online-presentation skjuts upp – på grund av USA:s presidentinvigning

The Elder Scrolls Online-presentation skjuts upp – på grund av USA:s presidentinvigning

Har du hört? USA kommer få en ny president! Och har du hört? Fortsatta oroligheter kommer sannolikt dominera nyheterna under nästa veckas presidentinvigning, vilket nu har lett till att Zenimax Online Studios har valt att skjuta upp presentationen av den nya The Elder Scrolls Online-expansionen.

Presidentinvigningen äger rum nu på onsdag, den 20 januari, medan det ursprungliga datumet för avtäckningen av The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion var spikat till den 21 januari. För nära för att vara riktigt bekvämt, anser Zenimax Online Studios och Bethesda, så därför har man flyttat fram presentationen till tisdagen den 26 januari, kl. 23:00 svensk tid. Du kan följa med händelserna live via Bethesdas Twitch-kanal.

Här är en tweet om uppskjutningen och teasern för The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion från december.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts