The Binding of Isaac: Repentance har fått nytt lanseringsdatum och trailer

The Binding of Isaac: Repentance har fått nytt lanseringsdatum och trailer

2020 blev inte riktigt som de flesta av oss hade tänkt. Även Edmund McMillen stötte på trångmål då bränderna i Kalifornien tvingade honom och hans familj att sälja sitt hem, vilket i kombination med programmeraren James Ids depression ledde till dröjsmål för det planerade The Legend of Bom-Bo-dlc:t.

Även The Binding of Isaac: Repentance fick lida, då spelet så sent som i september fortfarande planerades släppas den 31 december 2020. Detta hände uppenbarligen inte, och nu har Edmund McMillen tagit till Steam för att meddela att det nya lanseringsdatumet har spikats till den 31 mars. Vi har även fått en väldigt stämningsfull trailer av skapad av Alex Hicks, som vittnar om att stackars lille Isaac fortfarande har det kämpigt.

Här är den nya trailern för The Binding of Isaac: Repentance.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts