The Banner Saga-utvecklarna tycks jobba på ett MMO

The Banner Saga-utvecklarna tycks jobba på ett MMO

För över två sedan gick The Banner Saga-trilogin i mål med en tredje del som Joakim Kilman beskrev som “en fin avslutning trots lite slarv vid målgången” i sin recension. Sedan dess har det varit mestadels tyst om Stoic, men det betyder inte att de jobbat tyst under tiden.

Via PCGamesN har vi fått veta att studion har släppt ett gäng jobbannonser som tyder på att de arbetar med ett MMO. Dels letar man efter en “combat designer” som ska komma med idéer till ett actionspel med högt tempo, och har erfarenhet med live service-spel.

Som PCGamesN påpekar letade man redan förra året efter personal med MMO-erfarenhet, så något har de minsann i görningen. När vi kan förvänta oss mer information återstår att se, men vi kommer givetvis dela den så fort den når oss.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts