Sunlight är Among The Sleep-studions nya, släpps den 14 januari

Sunlight är Among The Sleep-studions nya, släpps den 14 januari

2014 släppte Krillbite Studio Among the Sleep, en förstapersonsskräckis där man spelade som ett barn, fångat i en konstig mardröm i jakt på mamma. Nu är Krillbite Studio tillbaka med ett nytt spel kallat för Sunlight, som via Steam beskrivs som “en filosofisk vandring i skogen”, som tar 30 minuter att slutföra.

Lanseringsdatumet har redan nu spikats till torsdagen den 14 januari, och våra internationella kollegor tillägger att prislappen kommer bli blott 4 euro, vilket rimmar väl med den begränsade livslängden. Den slående, handmålade grafiken inspireras av expressionistiska konstnärer som Edvard Munch (ni vet, han som målade “Skriet”), och “den kraftfulla tredimensionella ljudupplevelsen” bjuder också på musik av Tjajkovskij.

Här är annonseringstrailern för Sunlight.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts