Stronghold: Warlords försenas till den 9 mars

Stronghold: Warlords försenas till den 9 mars

2020 må vara över, men det betyder inte att de pandemirelaterade förseningarna plötsligt har gått upp i rök; Outriders har försenats till den 1 april och Path of Exile 2 dröjer sannolikt till 2022, och nu har den olycksaliga duon blivit en trio, vars tredje medlem lystrar till namnet Stronghold: Warlords.

Firefly Studios borgbyggare planerades ursprungligen släppas den 29 september 2020, men gled vidare till den 26 januari 2021. Och nu har spelet försenats en andra (sista?) gång till tisdagen den 9 mars.

I tweeten nedan förklarar Firefly Studios att anledningen bakom det skedda är att “multiplayerläget helt enkelt inte är redo att släppas ännu”. Man övervägde att släppa Stronghold: Warlords utan multiplayer för att undvika försening, men eftersom man redan pratat om onlinespelandet i över ett år så valde man att låta bli.

Här är Firefly Studios tweet om förseningen av Stronghold: Warlords.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts