Steam har nått över 25 miljoner samtidiga användare

Steam har nått över 25 miljoner samtidiga användare

Coronaåret har varit skonsamt mot Steam, förmodligen rent ut sagt lönsamt; i mars i fjol slog man rekord för antalet samtidiga användare två gånger om (först 20 miljoner, sedan 22 miljoner), och i december var det dags igen då man nådde hela 24,7 miljoner samtidiga ögonpar. Och 2021 fortsätter i samma takt!

SteamDB rapporterar nämligen att 25,4 miljoner Steam-användare var inloggade samtidigt under gårdagen, lördagen den 2 januari. Och undertecknad misstänker faktiskt att detta rekord kommer stå sig, eller i alla fall inte finputsas särskilt mycket då vaccinerna nu äntligen har börjat rullas ut världen runt, vilket torde innebära att nyårsfirandet är den sista högtiden som globalt begränsar vårt sociala umgänge. Eller så inte, vem vet?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts