Sonic-pappans Balan Wonderworld får Steam-demo nästa vecka

Sonic-pappans Balan Wonderworld får Steam-demo nästa vecka

I somras annonserades Balan Wonderworld, det nya tredimensionella plattformsäventyret av Yuji Naka, huvudprogrammerare av det ursprungliga Sonic the Hedgehog. Spelet släpps den 26 mars, men innan dess väntar en spelbar demoversion, som rullas ut inkommande torsdag, den 28 januari, via Steam.

Enligt våra internationella kollegor kommer demoversionen bjuda på omkring två timmars speltid (solo och co-op), och delar från tre av spelets 12 olika världar. Mer specifikt rör det sig om värld 1 (“en vacker bondgård”), värld 4 (“öppna skyar, cykeldelar och svävande öar”) samt värld 6 (“godis, flygande böcker och mystiska byggnader fyllda av rörliga kugghjul”). Du kan läsa mycket mer om Balan Wonderworldhemsidan.

Här är Balan Wonderworlds halvårsgamla annonseringstrailer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts