Röstskådespelare återskapar ikonisk Grand Theft Auto 5-scen

Röstskådespelare återskapar ikonisk Grand Theft Auto 5-scen

Om du hängt på Youtube de senaste veckorna är chansen hyfsad att du stött på ett Grand Theft Auto 5-meme i form av olika tolkningar av en viss, väldigt ikonisk mellansekvens. Själv gillar jag Kazuma Kiryu-varianten, och V-tubaren Elite Miko som kanske drogs med i händelserna lite för ivrigt redan i våras.

Nu har dock scenens ursprungliga röstskådespelare Shawn Fonteno (Franklin) och Slink Johnson (Lamar) visat var skåpet ska stå, då de har återskapat scenen i live-action-format. Klippet laddades upp för 19 timmar sedan i skrivande stund, och har redan samlat ihop en bit över 2,5 miljoner visningar. Den 29 januari kommer också en videoserie med Slink Johnson ha premiär på samma kanal, där Grand Theft Auto 5 jämförs med verkligheten.

Här är Shawn Fontenos och Slink Johnsons live-action-tolkning av Grand Theft Auto 5.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts