Resident Evil Village släpps i maj, kolla in trailer och gameplay!

Resident Evil Village släpps i maj, kolla in trailer och gameplay!

Precis som utlovat livestreamade Capcom en ny Resident Evil-presentation igår kväll, med fokus på det ruskigt lovande Resident Evil Village. Utöver en ny trailer och en första gameplay-demo fick vi också ett spikat lanseringsdatum; Resident Evil Village släpps fredagen den 7 maj via Steam!

Trailern visar återigen upp allas vår älskade jättelady Dimitrescu, som sitter och pratar med “moder Miranda” i en telefon om Ethan Winters, Heisenberg (förmodligen inte den Heisenberg som du tänker på!) och en väldigt viktig ritual. I gameplay-demon – som Capcom av någon anledning inte har klippt ut på egen hand, vilket betyder att vi måste vända oss till Gamespot – får vi reda på att spelaren (Ethan Winters) försöker hitta sin dotter i en gotisk miljö, som till största delen består av ett enormt, maffigt slott. En fet handelsman introducerar sig också.

Här är den nya trailern och gameplay-demon för Resident Evil Village, tillsammans med presentationen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts