Re: Verse är ett deathmatch-spel med Resident Evil-seriens mest kända ansikten

Re: Verse är ett deathmatch-spel med Resident Evil-seriens mest kända ansikten

I våras släpptes Resident Evil 3, en remake av Capcoms överlevnadsskräckis från 1999. Jerry Fogeslius delade ut massiva 92 procent i vår recension, men var långt ifrån lika vänligt inställd till den asymmetriska multiplayerbonusen Resident Evil Resistance, som kammade hem blott 39 procent.

Liksom Resident Evil 3 kommer Resident Evil Village (vars nya trailer och gameplay-demo vi kollade in tidigare idag) åtföljas av en multiplayertitel, som ingår i köpet utan extra kostnad. Den här gången handlar det om Re: Verse, ett deathmatch-spel för upp till sex spelare, där en rad Resident Evil-ansikten gör upp med varandra, däribland Leon S. Kennedy, Jill Valentine, Chris Redfield, Claire Redfield, Nemesis, Hunk och Jack Baker.

Du kan registrera dig för Re: Verses stängda betatest via hemsidan. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts