Puzzle Quest 3 har annonserats, kolla in första trailern!

Puzzle Quest 3 har annonserats, kolla in första trailern!

Infinite Interactives numera klassiska pusselrollspel Puzzle Quest: Challenge of the Warlords släpptes via Steam hösten 2007. Puzzle Quest 2 följde 2010 och nu, över tio år senare, drar det äntligen ihop sig för en tredje omgång; Puzzle Quest 3 har nämligen annonserats, och du kan kolla in trailern här nedan!

Infinite Intercative återvänder som utvecklare under namnet Infinity Plus Two, medan 505 Games (som alldeles nyligen köpte upp Infinity Plus Two) agerar utgivare. Till skillnad från de tidigare spelen kommer Puzzle Quest 3 bli free-to-play, men det är inget lättvindigt beslut då Infinity Plus Two-chefen Steve Fawkner säger att “visionen har varit under utveckling i åratal”. Därtill kommer Puzzle Quest 3 bjuda på “en delikat blandning av gameplay, story och strategiskt pusslande”, tillsammans med “något oväntat som kommer tilltala både äldre och nya fans”.

Puzzle Quest 3 kommer släppas “senare i år” till pc och mobiler. Här är annonseringstrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts