Psychonauts 2 är “spelbart från start till mål”

Psychonauts 2 är “spelbart från start till mål”

I somras fick vi en ny trailer för Double Fines evighetsprojekt Psychonauts 2, där skådespelaren och sångaren Jack Black lånade sin röst till ett sjungande ljusklot. Vid tillfället hette det fortfarande att spelet skulle släppas under 2020, något som med facit på hand inte riktigt gick vägen. Men nästan!

Strax före ju laddade nämligen Double Fine upp en lägesuppdatering i videoform, där Tim Schafer med vänner pratar om året som gått. Främst bjuds vi på mängder av roliga buggar som har fångats under utvecklingsteamets interna streamingsessioner (där Tim Schafer oftast sitter vid spakarna), och en del underhållande anekdoter.

Den mest intressanta informationen finner vi dock i klippets beskrivning, där vi får reda på att Psychonauts 2 “går bra” och “kan spelas från start till mål”. Därtill lovar Double Fine att spelet kommer släppas under 2021, så rimligtvis borde det inte dröja länge alls innan vi nås av ett spikat, slutgiltigt lanseringsdatum.

Här är den nya lägesuppdateringen om Psychonauts 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar