Persona-seriens tjugofemårsjubileum firas med “nytt projekt”

Persona-seriens tjugofemårsjubileum firas med “nytt projekt”

Japanska studion Atlus höll sig länge, länge borta från pc:n. Pusselspelsdramat Catherine Classic (recension) släpptes dock till Steam i början av 2019, och följdes av det makalösa Persona 4 Golden (recension) i somras. Persona 5-spin-offen Persona 5 Strikers kommer också till pc den 23 februari.

Nu har Atlus publicerat en nyårshälsning i det japanska spelmagasinet Famitsu (via Gematsu), där man säger att man “planerar göra ett jubileumsprojekt” för att fira Persona-seriens tjugofemårsdag. Huruvida dessa planer inkluderar en pc-version av Persona 5 eller inte återstår att se, men ett samlingspaket med de äldre Persona-titlarna skulle sitta nästan lika bra, och öka Persona-aptiten ytterligare om det skulle släppas till pc.

Även Koei Tecmo önskar ett gott nytt år och utlovar nya spelannonseringar, och så meddelar Spik Chunsoft att tioårsfirandet av Danganronpa fortsätter under 2021, då man inte hann göra allt man man ville i fjol.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts