Pathologic-studion är tillbaka – kolla in trailern för Know by Heart!

Pathologic-studion är tillbaka – kolla in trailern för Know by Heart!

Våren 2019 släpptes Pathologic 2, ett becksvart överlevnadsäventyr mitt emellan remake och uppföljare, som Jocke Kilman belönade med betyget 85 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “ett hypnotiserande stycke spelkonst, som antingen kommer att fascinera, eller reta gallfeber på dig”.

Nu är Pathologic 2-utvecklarna Ice-Pick Lodge tillbaka, då man strax före nyår annonserade Know by Heart, ett känslosamt spel om att “acceptera förluster”. Du kan läsa mer på Steam där vi får reda på att protagonisten Misha kommer få återvända till sin barndom och besöka en liten rysk stad, där spåren och ekona efter Sovjet-eran fortfarande kan kännas och höras. Speltiden kommer bli blott drygt fem timmar lång, men det ska finnas “icke-linjära element och flera olika slut” som lär uppmuntra till ytterligare grävande efter sluttexterna.

Know by Heart planeras släppas under andra kvartalet 2021. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts