Path of Exile 2 kommer förmodligen dröja till 2022

Path of Exile 2 kommer förmodligen dröja till 2022

2019 annonserades Path of Exile 2, en “semiuppföljare” i Overwatch 2-stil. I somras försenades det planerade betatestet till 2021, och nu verkar det som att fullversionen av spelet kommer dröja ända till 2022, baserat på ett telefonsamtal mellan Grinding Gear Games och våra internationella kollegor.

Studiochefen Chris Wilson säger att den rådande pandemin har gjort det svårt för den nyzeeländska studion att anställa internationell personal, vilket har dragit ner på utvecklingstempot. Målet är ändå att göra så stora framsteg som möjligt under 2021, men när Chris Wilson frågas specifikt om huruvida Path of Exile 2-lanseringen kan dröja till 2022 svarar han kort och gott “ja, jag tror det stämmer”.

Under tiden får Path of Exile-fans sysselsätta sig med originalspelet istället, vars något försenade expansion Echoes of the Atlas släpps om exakt en vecka, fredagen den 15 januari. Bland det utlovade innehållet hittar vi nya endgame-miljöer, inklusive nya bossar som ger oss smakprov på uppföljarens estetiska inriktning.

Här är en ny trailer för Path of Exile: Echoes of the Atlas.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts