Över sju år efter lanseringen har Company of Heroes 2 fått en ny uppdatering

Över sju år efter lanseringen har Company of Heroes 2 fått en ny uppdatering

Den 25 juni 2013 släpptes Relic Entertainments numera klassiska andra världskrigs-rts Company of Heroes 2 via Steam. Och nu, över sju år senare, har spelet fått en sprillans ny uppdatering som lägger till 64-bitars-stöd och crossplay mellan Steam- och Microsoft Store-versionerna. Det var verkligen på tiden!

64-bitars-stödet (som låter spelet komma åt mer minne) ska enligt Relic Entertainment resultera i “bättre stabilitet och övergripande prestanda för den överväldigande majoriteten av spelare”. Om du ändå stöter problem rekommenderar Relic Entertainment att du verifierar spelfilerna, och om det inte fungerar kan du rapportera felen på detta forum, eller helt sonika installera den gamla 32-bitars-versionen genom betatabben på Steam.

Company of Heroes 2 har även fått en “community map”-uppdatering, inklusive tio nya kartor och fem uppdaterade sådana, med fokus på 1v1- och 2v2-matcher. Du kan läsa mer om dessa här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts