Outriders försenas till den 1 april, men demo kommer i februari

Outriders försenas till den 1 april, men demo kommer i februari

2021 är här, vilket betyder att de evinnerliga spelförseningarna är ett minne blott, eftersom utvecklare fått gott om tid att anpassa sig efter den numera rätt vardagliga “jobba hemifrån”-verkligheten. Eller? Tydligen inte, då People Can Flys och Square Enix lootskjutare Outriders nu har försenats. Igen!

I oktober gled Outriders från “hösten 2020” till den 21 februari 2021, och nu har spelet försenats igen, till torsdagen den 1 april (jo, på riktigt!). Som plåster på såren kommer dock en demoversion släppas den 25 februari, som kommer låta alla spela “de första timmarna av spelet med alla fyra klasser, både i single player och co-op, tillsammans med sömlös migration av din karaktär och dina framsteg till det fullständiga spelet”.

Här är People Can Flys tweet om den nya förseningen av Outriders.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts