Om Warcraft vore en stadsbyggare – kolla in Orc Warchief: Strategy City Builder!

Om Warcraft vore en stadsbyggare – kolla in Orc Warchief: Strategy City Builder!

Vi har sagt det förr och säger det igen; 2021 kommer bli stadsbyggarnas år, och nu har ännu en presenterat sig, med en hyfsat unik gimmick. Precis som titeln antyder är Orc Warchief: Startegic City Builder en, tja, strategisk stadsbyggare, där du får bossa över en orc-stam i en Warcraft-doftande värld.

Nedan ser du den första trailern för G-Devs.com:s och Creativeforge Games titel, och på Steam kan vi läsa att spelet eventuellt släpps under 2021, och kretsar kring återbyggandet av förstörda orc-byar, i syfte att återta landet som rättmätigt är ditt. Tonvikten ligger på resurshantering och försvar, men du kommer också kunna utföra räder mot människobosättningar, eller attackera deras karavaner för att sprida Rädsla (jo, med stort R!).

Här är trailern för Orc Warchief: Strategic City Builder.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts