Officiellt: Biomutant släpps den 25 maj!

Officiellt: Biomutant släpps den 25 maj!

För några veckor sedan skrev vi om THQ Nordics planer på att släppa den svenskutvecklade kung-fu-fabeln Biomutant innan slutet av mars. Nu har det visat sig att dessa planer inte riktigt höll, men nära därpå; via Twitter har man nämligen bekräftat att Biomutant kommer släppas tisdagen den 25 maj!

Därtill kommer spelet också få två lyxutgåvor kallade för Collector’s Edition (inklusive figurin, sountrack, lyxförpackning och artwork) och Atomic Edition (på bild här ovan, inklusive högdetaljerat diorama, musmatta, t-shirt, steelbook, artwork, sountrack och lyxförpackning) som kommer kosta 110 respektive 400 euro (jo, på allvar!). Du kan förhandsboka Collector’s Edition och Atomic Edition via den officiella hemsidan.

Här är tweeten om det spikade lanseringsdatumet för Biomutant.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts