Nytt avbräck för Dying Light 2 – tungt namn har lämnat Techland

Nytt avbräck för Dying Light 2 – tungt namn har lämnat Techland

För ett år sedan – redan innan coronapandemin var ett faktum – försenades Techlands zombiesandlåda Dying Light 2 på obestämd tid. Och inte blev det bättre i somras då man sade upp samarbetet med författaren Chris Avellone, efter att det hade framkommit att amerikanen hade betett sig opassande.

Nu har Dying Light 2 drabbats av ännu ett bakslag; via Linkedin har nämligen Pawel Selinger, författare och art director för Dying Light 2, meddelat att han har avslutat sitt 22 år lång samarbete med Techland. Han önskar dock sina tidigare arbetskamrater ett stort lycka till och hoppas att Dying Light 2 och framtida projekt blir framgångsrika, så åtminstone utåt sett verkar det inte som att alltför mycket dramatik legat bakom splittringen.

Dying Light 2 har fortfarande inget planerat lanseringsfönster. Här är en trailer från 2019.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts