Ny hotfix åtgärdar Down in the Street-buggen i Cyberpunk 2077

Ny hotfix åtgärdar Down in the Street-buggen i Cyberpunk 2077

Förra veckan släpptes den stora uppdateringen version 1.1 till CD Projekt Reds massiva sci-fi-rollspel Cyberpunk 2077. Den visade sig dock introducera en sparfilsförstörande bugg som gav Goro Takemura besvärlig tunghäfta i uppdraget Down in the Street, vilket förhindrade ytterligare framsteg.

Nu har CD Projekt Red emellertid släppt en ny hotfix som åtgärdar ovan nämnda bugg, och även “återställer föremålsrandomiseringen till dess tidigare tillstånd”. Tydligen uppstod Down in the Street-buggen när en sparfil från version 1.06 laddades i version 1.1, vilket förvisso inte ursäkter fadäsen men i alla fall ger den ny kontext.

Här är CD Projekt Reds tweet om den nya hotfixen till Cyberpunk 2077.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts