Nu kan du spöa upp Bernie Sanders i Soulcalibur 6

Nu kan du spöa upp Bernie Sanders i Soulcalibur 6

Tillsammans med Resident Evil-damen står den amerikanska senatorn Bernie Sanders för årets hittills mest populära internetfenomen, då hans påtagliga “gammal gubbe som fryser”-energi charmade världen under den amerikanska presidentinvigningen förra veckan. Och nu har nästa nivå nåtts!

Bandai Namcos utmärkta fightingspel Soulcailbur 6 (recension) har nämligen en ungefär lika utmärkt karaktärseditor, och med hjälp av denna har moddaren User619 nu införlivat den gode Bernie i uppställningen, komplett med stol, ansiktsskydd och överdimensionerande vantar. Bernies rörelseschema baseras på Azwel, som kan frammana mängder av olika vapen som svävar kring hans kropp. Som klippt och skuret för Bernie, och om du vill slåss mot honom själv kan du ladda ner modden här, och hitta installationsinstruktioner här.

Här är en kvartslång video om Bernie Sanders i Soulcalibur 6.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts