Nioh 2 demonstrerar pc-funktioner i ny trailer

Nioh 2 demonstrerar pc-funktioner i ny trailer

I höstas meddelade Team Ninja och Koei Tecmo att det benhårda actionrollspelet Nioh 2: Complete Edition kommer släppas till pc via Steam den 5 februari, drygt ett år efter den ursprungliga konsollanseringen. Fantastiskt nog verkar datumet hålla, då det nu har återbekräftats i en ny trailer.

Trailern fokuserar på pc-versionens egenheter och går igenom HDR-stöd, grafikinställningar (inklusive “jämna” 60 fps och 120 fps), anpassningsbara mus- och tangentbordskontroller, handkontrollsstöd, stöd för 144Hz-monitorer, ultra-hd/4K samt stöd för ultrabreda skärmar och upplösningar. Som titeln antyder ingår allt släppt dlc-material, samt en rolig liten bonus i form av en Steam-exklusiv Valve-hjälm, med en faktisk, enorm ventil. Stiligt!

Här är den nya trailern för Nioh 2: Complete Edition.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts