Nier: Automatas “sista hemlighet” har hittats

Nier: Automatas “sista hemlighet” har hittats

Platinum Games Nier: Automata är ett modernt och mångmiljonsäljande mästerverk, som undertecknad belönade med hela 92 procent i vår recension från våren 2017. Att ta sig igenom härligheten är dock något av ett projekt som alla inte har tid eller ork med, då tre separata spelomgångar är minimum.

Just därför passar det ju fint att Nier: Automatas “sista hemlighet” (som upptäcktes av youtubaren Lance McDonald och har bekräftas av Nier: Automata-regissören Yoko Taro) nu har uppdagats, i form av en fuskkod som låter dig hoppa till det sista (smått makalösa) slutet direkt efter den första bosstriden, och samtidigt låsa upp både debug-menyn och kapitelväljaren. Visst bör slutet nås “som tänkt” för största möjliga avtryck, men eftersom det kan vara svårt att gå tillbaka (av anledningar jag inte tänker avslöja) så är det bra med en genväg!

Här är Lance McDonalds video om Nier: Automatas “sista hemlighet”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts