Kolla in nya Resident Evil Village-teasern inför nästa veckas presentation

Kolla in nya Resident Evil Village-teasern inför nästa veckas presentation

I somras presenterades Resident Evil Village, eller Resident Evil 8 som spelet eventuellt kallas i folkmun. Drygt fem månader senare, i höstas, tog vi del av en massiv Capcom-läcka, som hävdade att Resident Evil Village kommer släppas redan i april. Det är, tro det eller ej, bara några månader bort!

Nu har Capcom släppt en ny Resident Evil Village-teaser inför en större presentation den 21 januari, nästa veckas torsdag kl. 23:00 svensk tid. Om läckan stämmer kan vi med andra ord vänta oss ett lanseringsdatum där och då, men tills vidare njuter vi av den nya stämningsfulla teasern, som visar både en väldigt reslig, välklädd vampyrdam, och en jättelik varulv(?) beväpnad med en ungefär lika enorm hammare. Rysligt och lovande!

Här är den nya teasern för Resident Evil Village.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts