Kolla in 14 spelminuter från The Medium

Kolla in 14 spelminuter från The Medium

Ursprungligen planerade skräckspelsmakarna Bloober Team (Layers of Fear, Observer, Blair Witch) släppa sitt The Medium den 10 december. Exakt samma datum som gianten Cyberpunk 2077 försenades till kort därpå, så det var förmodligen klokt av Bloober Team att senarelägga premiären av sitt spel.

Således kommer The Medium släppas via Steam (och Epic Games Store, och Microsoft Store) den 28 januari, och den stundande lanseringen till ära har man laddat upp ett 14 minuter långt gameplay-klipp. Till skillnad från Bloober Teams tidigare förstapersontitlar spelas The Medium ur ett filmiskt tredjepersonsperspektiv, vilket kommer väl till pass då spelaren kan utforska den verkliga världen och den spirituella världen sida vid sida.

Här är de 14 nya spelminuterna från The Medium.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts