Klart: Jumanji-stjärnan Kevin Hart medverkar i Borderlands-filmen

Klart: Jumanji-stjärnan Kevin Hart medverkar i Borderlands-filmen

Tidigare i år blev det klart att Cate Blanchett (Galadriel i Sagan om Ringen) kommer göra rollen som Lilith i den kommande långfilmsadaptionen av Gearbox Softwares lootskjutare Borderlands. Även Kevin Hart (Fridge i de nya Jumanji-filmerna) sades vara aktuell, och har nu skrivit på ett definitivt kontrakt.

Informationen har nått oss via Hollywood Reporter som säger att Kevin Hart kommer gestalta soldaten Roland, en av de spelbara karaktärerna i det första Borderlands, med ytterligare framträdanden i Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel och dlc-materialet Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. Regissören Eli Roth (känd för Cabin Fever och de två första Hostel-filmerna) säger att Roland-rollen kommer “visa upp en sida av Kevin som publiken aldrig sett tidigare”, vilket vittnar om en renodlad och mindre skojfrisk actionhjälteroll.

Här Rolands intro i Borderlands: The Handsome Collection.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts