Id Software verkar utveckla hypervåldsamt VR-spel

Id Software verkar utveckla hypervåldsamt VR-spel

Då och då listas icke utannonserade spel av granskningsnämnder från världens alla hörn, som mer ofta än inte vittnar om vad som komma skall. Exempelvis dök Mass Effect Legendary Edition upp i Sydkorea några månader innan det avtäcktes officiellt, och nu är det dags för ett nytt spännande projekt!

Denna gång är det den australienska granskningsnämnden som har listat Project 2021A, ett VR-spel med 18 års åldersgräns av Doom-utvecklarna Id Sofware och parhästen Bethesda. Föga förvånande är det våldet som drar upp åldersmärkningen till den högsta möjliga, tillsammans med ett potentiellt kontroversiellt tema och småfult språk. Något mer vet vi inte för tillfället, men en VR-version av Doom känns bortom trolig, och en officiell utannonsering lär dyka upp inom kort, speciellt eftersom projektnamnet vittnar om lansering under 2021.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts