I P3 Spels kölvatten – här är nya spelpodden Speljuntan!

I P3 Spels kölvatten – här är nya spelpodden Speljuntan!

I höstas blev det klart att att podcasten och radioprogrammet P3 Spel skulle läggas ner vid årsskiftet. Nu är dock P3 Spel-veteranerna Elisabeth, Angelica, Tobias och Anton redan tillbaka med den helt nya spelpodden Speljuntan, och du kan lyssna på ett smakprov via Spotify och stötta projektet via Patreon!

Enligt kvartetten själva (med understöd av ljudkillen Jonas Sjöberg, den enda P3 Spel-medlemmen som var med precis hela vägen) kommer Speljuntan fokusera på sådant som de själva tycker är kul att prata om inom spelvärlden, och eftersom man numera gör podden “på egna villkor” (utan Sveriges Radios inblandning) är det fritt fram att prata om utomstående varumärken. Det första avsnittet rullar ut nästa vecka och kommer vara en sammanfattning av spelåret 2020, vilka spel som var allra bäst och kanske även de som var allra sämst?

Här är Speljuntans premiärtweet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts