Humble har dragit igång vinterrea, skänker bort Bomber Crew!

Humble har dragit igång vinterrea, skänker bort Bomber Crew!

Har du hört? Det är vinter! Och har du hört? Humble skänker bort Runner Ducks bombflygarspel Bomber Crew helt gratis fram till söndag kväll. Allt du behöver göra är att styra kosan hit, klicka på “get the game”-knappen och lösa in din Steam-kod, så till vida du också prenumererar på Humbles nyhetsbrev.

Som en del av den vintriga årstiden har Humble också dragit igång en massiv vinterrea, som varar fram till nästa veckas torsdag, den 28 januari. Om du går in på sidan via vår affiliatelänk så stöder du även publikationen som du just nu läser, vilket vi vore mycket tacksamma för!

Bland vinterreans mer iögonfallande erbjudanden hittar vi bland annat Nier: Automata Game of the YoRHa Edition (50 %, 20 euro), Yakuza: Like a Dragon (25 %, 45 euro), Metro Exodus Gold Edition (55 %, 29 euro), Desperados 3 (50 %, 25 euro) samt Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (75 %, 15 euro).

Här är den gamla lanseringstrailern för Bomber Crew från 2017.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts