HROT är ett nytt Sovjet-doftande retro-fps

HROT är ett nytt Sovjet-doftande retro-fps

Det senaste halvåret har både Prodeus och Ultrakill early access-debuterat , och nu har det blivit dags för ytterligare ett retro-fps; purfärska HROT early access-lanserades nämligen under gårdagen via Steam, och hittills skrivs mottagandet till “väldigt positivt” baserat på strax över 100 användarrecensioner.

HROT är ett retro- och Sovjet-doftande enspelar-fps som utspelas i Tjeckoslovakien efter en “icke-specificerad katastrof” under 1986. Utvecklaren Spytihněv säger att early access-perioden kommer vara mellan “9-18 månader”, och målet är att fullversionen kommer bjuda på tre olika kampanjepisoder.

Just nu innehåller spelet den första “väldigt polerade” kampanjen “Kiss Me Gustav”, som bjuder på åtta nivåer, 17 fiender, nio vapen, fyra bosstrider, ett New Game+-läge samt en horde-karta. Prislappen (14 euro och 27 cent fram till den 5 februari, då priset höjs till 16 euro och 79 cent) planeras inte höjas i efterhand.

Här är en fjolårstrailer för HROT.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts