Hotline Miami-skaparens nya kommer “uppröra och glädja”

Hotline Miami-skaparens nya kommer “uppröra och glädja”

2019 nåddes vi av en väldigt Hotline Miami-doftande teaser, som dock visade sig vara fanskapad, varpå Dennaton Games meddelade att “inget ytterligare Hotline Miami-spel är under utveckling”. Nu har dock Jonatan Söderström, den ena halvan av Dennaton Games, gett ifrån sig livstecken!

Jonatan Söderström har nämligen passat på att önska sina följare ett “relativt underbart 2021” via Twitter, och han tillägger också att “vårt” nya spel (vi antar att han fortfarande samarbetar med Dennis Wedin?) är “ett passionsprojekt”, som kommer “uppröra vissa och glädja andra”. Ungefär som Hotline Miami med andra ord!

Här är Jonatan Söderströms nyårshälsning.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts