Horizon Zero Dawn har fått ny uppdatering, Guerrilla skiftar fokus till uppföljaren

Horizon Zero Dawn har fått ny uppdatering, Guerrilla skiftar fokus till uppföljaren

Guerrilla Games tidigare Playstation-exklusiva sandlådeäventyr Horizon Zero Dawn släpptes till pc via Steam i somras, och nådde senare även GOG. Rikard Olsson recenserade för denna publikations räkning och delade ut betyget 89 procent, tillsammans med omdömet “ett fenomenalt äventyr”.

Spelet drogs (dras?) dock med tekniska problem (som Rikard lyckades undvika) och har följts upp med mängder av uppdateringar. Nu är den senaste i raden kommen, och du kan läsa mer om version 1.10 här.

Ursprungligen åtföljdes artikeln också av ett uttalande (återgivet av våra internationella kollegor) där Guerrilla sade att man “skiftar fokus till mindre frekventa uppdateringar för Horizon Zero Dawn Ulitmate Editon till pc efter denna uppdatering”, till förmån för arbete med uppföljaren Horizon Forbidden West, som hittills endast har annonserats till konsol. Har planerna ändrats eller sade man bara lite för mycket lite för snabbt?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts