Hitman 2-ägare kommer kunna överföra nivåer gratis till Hitman 3, trots allt

Hitman 2-ägare kommer kunna överföra nivåer gratis till Hitman 3, trots allt

Först hette det att Hitman 2-ägare skulle bli tvungna att inhandla ett “access pass” för en ospecificerad summa pengar för att få tillgång till Hitman 2-nivåerna i Hitman 3. Därefter lovade Epic Games-chefen Tim Sweeney (Hitman 3 släpps exklusivt via Epic Games Store) att man skulle undersöka situationen.

Och nu har pre-launch-guiden för Hitman 3 uppdaterats med nya löften. I sektionen “access pass FAQ” har utvecklarna Io Interactive nämligen petat in att “vi kan garantera att spelare inte kommer behöva återköpa spelen” (inklusive Hitman), samt att man “fortsätter jobba på en lösning med våra partners för att tillåta pc-spelare som äger Hitman eller Hitman 2 att importera platser från de spelen till Hitman 3 utan extra kostnad”.

Allt detta kommer dock rullas ut först under “de kommande veckorna”, inte i samband med Hitman 3-relasen nu på onsdag. Io interactive avslutar med att tillägga att “vi vet att det är mycket information, men när du väl sett alla access pass-alternativ, och det finns fem totalt, så kommer det kännas mer logiskt”.

I mitt tycke är “fem olika access pass-alternativ” fem för mycket, men “garantin” från Io Interactive känns åtminstone betryggande, om än i det luddigaste laget. Vi får vänta och se helt enkelt.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts