Harry Potter-spelet Hogwarts Legacy försenas till 2022

Harry Potter-spelet Hogwarts Legacy försenas till 2022

I september presenterades Hogwarts Legacy, det sedan länge ryktade och till synes tokambitiösa Harry Potter-spelet av Disney Infinity-studion Avalanache Software, Warner Bros, Portkey Games och Wizarding World. Lanseringen planerades till 2021, men nu har spelet redan glidit vidare till 2022.

Anledningarna bakom det skedda är bortom sparsmakade, och i tweeten här nedan konstaterar man bara att man “ger spelet tiden det behöver” för att uppnå “den bästa möjliga upplevelsen”.

De rådande coronarestriktionerna har (som alltid) sannolikt en hel del med de grusade planerna att göra – men det är inte som att de inte var i kraft redan i höstas när den ursprungliga annonseringen gjordes, så spelmakarna borde kanske börja ta för vana att ge sig själva rejäla extramarginaler tills pandemin är långt, långt bakom oss?

Här Hogwarts Legacys förseningstweet och höstens annonseringstrailer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts