Gratisspel! Ultimate Epic Battle Simulator skänks bort via Steam

Gratisspel! Ultimate Epic Battle Simulator skänks bort via Steam

Under gårdagen skrev vi om att Dandara: Trials of Fear Edition är veckans gratisspel på Epic Games Store. Och nu har det visat sig att Steam inte vill vara sämre; Brilliant Game Studios krigssimulator Ultimate Epic Battle Simulator skänks nämligen bort gratis via Steam fram till kl. 19:00 på måndag kväll!

Varför denna givmildhet? Förmodligen för att ge extra uppmärksamhet till Briiliant Game Studios “extremt stora och episka annonsering”, som kommer gå live via den egna Youtube-kanalen ikväll kl. 19:00 svensk tid.

Och nej, ordvalet till trots har det hela inte med Epic Games Store att göra, men baserat på den drygt två veckor gamla teasern här nedan känns ett Ultimate Epic Battle Simulator 2 som en riktig lågoddsare.

Här är teasern för Brilliant Game Studios nya projekt och en gammal trailer för Ultimate Epic Battle Simulator.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts