Ghostwire: Tokyo verkar släppas i oktober, i alla fall till konsol

Ghostwire: Tokyo verkar släppas i oktober, i alla fall till konsol

Ghostwire: Tokyo, det nya actionäventyret av The Evil Within-skaparna Tango Gameworks, presenterades under E3 2019, även om titelns dåvarande creative director Ikumi Nakamura (som sedermera lämnade projektet) stal rampljuset. Och nu verkar det som att vi har fått ett lanseringsdatum!

Den digitala mässan CES 2021 (Consumer Electronics Show) pågår nämligen i detta nu, och nedan hittar du en kortfattad Sony-presentation, arkiverad av CNET. Ett montage med olika Playstation-spel drar igång vid 10:10, och vid 10:38 listas en rad lanseringsfönster och -datum, inklusive oktober 2021 för Ghostwire: Tokyo. Huruvida detta gäller även pc-versionen vet vi inte (det kommer garanterat en sådan då Microsoft numera äger Tango Gameworks som ett resultat av fjolårets Bethesda-affär) så vi inväntar mer officiell information med spänning.

Här är Sonys CES 2021-presentation.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts