Fotboll kommer till Fortnite, inklusive Pelé-baserad emote!

Fotboll kommer till Fortnite, inklusive Pelé-baserad emote!

Fortnite har under årens lopp samarbetat med mängder av olika varumärken, såsom Marvel, Star Wars, Halo och God of War. Dessa utsvävningar har dock alla rymts inom den förvisso väldigt fria battle royale-hagen, men nu blåser förändringarnas rejält, då en ny, väldigt otippad korsbefruktning äger rum imorgon.

Via den officiella hemsidan har vi nämligen fått reda på att fotboll kommer till Fortnite. Alltså på riktigt. En “kreativ ö” i Creative-hubben kommer nämligen debutera, där spelare “kommer få använda sina kroppar, hackor, power-ups, fart-boostar och mer för att besegra sina motståndare”, i ett nytt 4v4-läge i “bracket”-stil. Varje match har två rundor, där vinnarna avancerar till finalen medan förlorarna gör upp om bronspengen.

Därtill kommer en emote kallad för “air punch” debutera den 23 januari, baserad på fotbollslegendaren Pelés klassiska målgest. Från och med samma datum väntar också nya dräkter baserade på 23 olika fotbollsklubbar, däribland världskända namn som Manchester City FC, Juventus, AC Milan och Inter Milan.

Här är trailern för den nya Pelé-emoten till Fortnite.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts