Football Manager 2021 är seriens snabbast säljande del hittills

Football Manager 2021 är seriens snabbast säljande del hittills

Den 24 november släpptes Football Manager 2021 via Steam, där det för tillfället åtnjuter ett “väldigt positivt” mottagande baserat på drygt 5500 recensioner. Och bevisligen säljer managementspelet väldigt bra också, då regissören Miles Jacobson har tagit till Twitter för att rapportera en fin milstolpe.

Sedan lanseringen för sex veckor sedan har Football Manager 2021 nämligen “aktiverats” över en miljon gånger (inklusive “lite-versionen” Football Manager 2021 Touch?), vilket gör det till seriens snabbast säljande del hittills. Därtill spelades det av över 900 000 personer förra veckan, vilket antyder att spelarna är väldigt nöjda.

Här är Miles Jacobsons tweet om framgångarna för Football Manager 2021.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts