Fall Guys “mittsäsongsuppdatering” utlovar ny nivå

Fall Guys “mittsäsongsuppdatering” utlovar ny nivå

Fall Guys är inte bara 2020 års allra bästa pc-spel (jo, på allvar!), det är även ett av de allra mest aktiva. Säsong 3 inleddes i mitten av december, och nu drar det ihop sig för en ny “mittsäsongsuppdatering” (eller säsong 3.5 om man så vill) som kommer introducera en helt ny nivå och en del annat gott.

Du kan läsa Fall Guys-kontots tweet här nedan, och utöver en ny nivå väntar också “över 40 nya variationer av existerande nivåer”, “fall feed” (vad nu det är är), ett nytt dlc-paket, Godzilla-, Sonic- och Goose Game-kostymer i den vanliga butiken samt “nya shows och kostymer som kommer gå live de kommande veckorna”.

Den nya uppdateringen har ännu inget spikat datum, men eftersom omröstningen “ska vi släppa säsong 3.5 nästa vecka?” enbart har “ok” som svarsalternativ så lär vi inte behöva vänta länge alls. Nästa torsdag, kanske?

Här är Fall Guys-kontots tweetar om den nya uppdateringen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts