Fall Guys får Doom-kostymer nästa vecka

Fall Guys får Doom-kostymer nästa vecka

Fall Guys: Ultimate Knockout är ett gulligt prisbelönat party royale-spel, där söta, knubbiga saker ränner runt i färggranna kostymer. De knepiga hinderbanorna bjuder dock på ett och annat helvetiskt inslag, och nu blir det mer av den varan då spelet kommer få ett helt gäng Doom-kostymer nästa vecka!

Kostymerna släpps till Fall Guys inkommande tisdag, den 12 januari, och nedan ser du en svintung trailer med Doom Guy, en helvetesbaron (tror jag?) och en cacodemon (definitivt). Som vanligt så kommer man (säkert) inte få kostymerna gratis, så du gör bäst i att förbereda dig på lite hederligt grinande, eller på att öppna plånboken.

Här är Doom-kostymerna i Fall Guys: Ultimate Knockout.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts