Factorio-doftande Dyson Sphere Program sålde 200 000 exemplar på fyra dagar

Factorio-doftande Dyson Sphere Program sålde 200 000 exemplar på fyra dagar

I fredags lanserades Youthcat Studios Factorio-doftande fabriksbyggare Dyson Sphere Program i early access via Steam. Mottagandet skrivs till “överväldigande positivt” baserat på drygt 4500 recensioner, och ekonomiskt har spelet också gått riktigt bra då det redan har passerat 200 000 sålda exemplar!

Denna information har nått oss via en tweet där utvecklarna tackar för det otroliga mottagandet, och tillägger att “detta bara är början”. Youthcat Studio siktar på en årslång early access-fas, men det är bara en uppskattning då spelet kommer formas efter feedback och idéer från communityt.

Prislappen (15 euro och 11 cent i ytterligare ett dygn, innan det ordinarie priset 16 euro och 79 cent träder i kraft) kommer höjas när early access-utträdet väl sker, så ha det i åtanke om spelet verkar intressant.

Här är en trailer för Dyson Sphere Program, tillsammans med ovan nämnda tweet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts