Exklusivitetsförlusten till trots – EA gör fortfarande Star Wars-spel

Exklusivitetsförlusten till trots – EA gör fortfarande Star Wars-spel

Undertecknad blev smått förbluffad av gårdagens nyheter, då det avslöjades att Ubisoft håller på att utveckla ett Star Wars-spel, i form av en kommande open world-titel av svenska Massive Entertainments. Detta markerade slutet för Electronic Arts exklusiva Star Wars-avtal, men inte slutet på samarbetet.

– Vi är mycket stolta över spelen som vi skapat tillsammans med Electronic Arts, säger Douglas Reilly, chef för nyligen återuppståndna Lucasfilm Games, till Starwars.com. Vi kommer fortsätta arbeta tillsammans med dem och vår relation har aldrig varit starkare. Emedan vi inte har särskilt många detaljer att dela med oss av för tillfället, har vi ändå ett antal projekt på gång med talangfulla team hos Electronic Arts.

Vilka projekt det kan röra sig om vet vi inte, men Star Wars Jedi: Fallen Order-studion Respawn Entertainment sägs fortfarande ha ett Star Wars-team, så vi kan förmodligen vänta oss en annonsering från det hållet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts