Evil Genius 2: World Domination släpps den 30 mars, kolla in nya trailern!

Evil Genius 2: World Domination släpps den 30 mars, kolla in nya trailern!

I slutet av förra sommaren försenades Rebellions nya James Bond-doftande grottbyggare Evil Genius 2: World Domination från hösten 2020 till våren 2021. Och nu har spelet fått ett spikat datum; Evil Genius 2: World Domination lanseras via Steam den 30 mars, och nedan kan du kolla in en ny trailer!

I ett nytt blogginlägg avslöjar också Rebllion att Evil Genius 2: World Domination kommer bjuda på fyra olika kampanjer, med fyra olika spelbara superskurkar. I tur och ordning rör det sig om den narcissistiska despoten Max, det galna muskelbrget Ivan, den manipulativa spionageexperten Emma samt den fanatiska vetenskapsmannen Zalika. Vidare kommer du få bygga skurktillhåll på tre olika öar i flera olika våningar (nytt för serien), och skicka ut underhuggare på olika uppdrag för att öka ditt inflytande över världens olika regioner.

Här är den nya trailern för Evil Genius 2: World Domination.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts